Liedje Voor Jou

Lied voor een congres!

Barbara maakt een lied op maat, tijdens een congres of bedrijfsevenement. Ze observeert, maakt aantekeningen en aan het einde van de dag brengt ze een lied ten gehore, die de bijeenkomst op komische en scherpe wijze samenvat. Hier een filmpje van optredens tijdens verschillende congressen.

Liedje voor jou!

Is je zus jarig, je collega zoveel jaar getrouwd of gaan je buren eindelijk verhuizen? Barbara schrijft en zingt er speciaal een lied over! Ze belt met jou, ze interviewt vrienden, familie en collega’s van de persoon die iets te vieren heeft. Aan de hand van die informatie (en die ene anekdote) schrijft ze de tekst en vertolkt ze het ‘Liedje voor jou’ met humor en een hoog meezing gehalte op haar akoestische gitaar! Hier een impressie van verschillende optredens.

Reactie van iemand die u voorging

”Met een dijk van een stem en een beresterke podiumpersoonlijkheid bonjourde Barbara haar lied in de zaal tijdens de verjaardag van mijn vader. Het ene moment komisch, het andere moment ontroerend. Door haar adequate voorbereiding bracht ze een prachtig lied, waarbij ze hele zaal in haar greep had. ‘Liedje voor jou’ is een geweldig persoonlijk cadeau waar mijn vader zichtbaar door geroerd was”. Frank Deuring

Meer info

Wil je graag een lied cadeau geven? Of een lied op maat voor een congres of bedrijfsbijeenkomst: Bel naar: 0653314823 of mail naar: info@barbarabreedijk.com voor meer informatie!